Afbeelding mobiel

Dashboards ingericht?

  • Zijn er dashboards ingericht?
  • Kan je de dashboards zelf aanpassen en onderhouden?
  • Heb je expertise in huis om nieuwe dashboards te ontwikkelen?

 

Kortom: Heb je dashboards ingericht en geïmplementeerd die de specifieke behoeften en vereisten weerspiegelen van je organisatie?

 

ontwerpen en ontwikkelen

Onze toppers zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van aantrekkelijke en interactieve dashboards in Power BI. Power BI is een toonaangevende business intelligence-tool die gebruikmaakt van geavanceerde datavisualisatie- en analysetechnieken om inzicht te geven in bedrijfsgegevens.

Ons team van ervaren Power BI-ontwikkelaars werkt samen met de klant om hun bedrijfsgegevens te begrijpen en te analyseren om op maat gemaakte dashboards te ontwerpen die hun specifieke behoeften en vereisten weerspiegelen. We gebruiken geavanceerde Power BI-functies, zoals DAX (Data Analysis Expressions) en Power Query, om de gegevens te modelleren en te transformeren, zodat ze bruikbaar zijn voor visualisatie en analyse.

We bieden een breed scala aan visualisaties, waaronder grafieken, tabellen, kaarten en diagrammen, die onze klanten helpen om hun bedrijfsgegevens beter te begrijpen. Onze interactieve dashboards stellen de gebruikers in staat om door de gegevens te navigeren, hun eigen filters te maken en aangepaste analyses uit te voeren om de antwoorden te vinden die ze nodig hebben.

Onze dashboards zijn ook ontworpen met aandacht voor gebruiksgemak, die naar een visueel gaaf ontwerp ook intuïtief zijn ingericht. Wellicht het belangrijkste wat wij leveren is naast visualisaties ook een duidelijke beschrijving van de definities van (K)PI’s, zodat het voor iedereen helder is hoe de data is opgebouwd.

Afbeelding mobiel

Onze missie

Meer mensen enthousiasmeren
met data aan de slag te gaan.

Dit is een test

detachering business analist