Afbeelding mobiel

Ben jij een topper met data?

We kunnen natuurlijk zeggen dat we het leukste IT-bedrijf uit Den Bosch zijn. Maar misschien wil je gewoon van onze collega's horen hoe zij het werken bij DataToppers ervaren. Sfeer proeven? Elke laatste vrijdag van de maand zijn we met ons team bij Reinders in Den Bosch te vinden. Sluit gerust aan voor een biertje en een bitterbal!

Linda Vertelt

Op dit moment ben ik werkzaam bij twee klanten, bij IVECO Schouten (een bedrijfswagendealer) en Waterweg Wonen (een woningcorporatie). Met twee hele verschillende organisaties en verschillende wensen zijn de werkzaamheden gedurende mijn week altijd afwisselend.

Bij beide organisaties ben ik veel met de business in gesprek om te achterhalen wat de informatiebehoefte voor een dasboard is en om de dashboards tussentijds te evalueren. In het ontwikkelen van de dashboards zelf zit veel verschil. Bij IVECO Schouten ben ik zelf aan het puzzelen met tabellen die beschikbaar zijn om een zo optimaal mogelijk datamodel vorm te geven, eerst via Power Query en later in SQL. Bij Waterweg Wonen ben ik wat meer gebonden aan het model dat zij bij een leverancier afnemen, dus daar ben ik vooral bezig met metingen aanmaken met behulp van DAX voor een specifiek doeleinde en de layout van dashboards in Power BI.

Zulke frontend werkzaamheden komen bij IVECO Schouten als tweede stap na de eerdergenoemde backend werkzaamheden. De diversiteit en daarmee verschillende uitdagingen die ik tegenkom bij nieuwe werkzaamheden maakt mijn werk leuk en mijn leercurve stijl.

Linda

Jasper Vertelt

Mijn takenpakket bij DataToppers is erg divers. Dagelijks houd ik me bezig met het opzetten en implementeren van dashboarding, maatwerk ETL-processen, datawarehouses en volledige dataplatforms in de cloud.

Hiervoor maak ik gebruik van de nieuwste tools in Microsoft Azure zoals Synapse en Logic Apps, in combinatie met Power BI. Hiernaast ben ik het aanspreekpunt voor mijn collega’s om te ondersteunen bij de complexere vraagstukken op zowel de frontend als de backend, en ondersteun ik bij het managen van lopende projecten.

Daarnaast verzorg ik trainingen voor zowel collega’s als voor onze klanten. Zo waarborgen we intern onze ontwikkelstandaarden en geven wij onze klanten de kans zelfstandig met data aan de slag te gaan.

Jasper

Officieel solliciteren?
Deze leuke functies hebben we openstaan!

Startend business intelligence consultant

Wil jij een vliegende start maken in de wereld van Business Intelligence en zelfstandig aan de slag gaan bij diverse opdrachtgevers? Kom dan werken bij DataToppers! Wie zijn wij? Bij ons werken enthousiaste ‘data geeks’ die een passie hebben voor het verzamelen, visualiseren en analyseren van data. Met een flinke dosis energie, creativiteit en kennis […]

Verder lezen

Ervaren Business intelligence consultant

Ben jij een gedreven BI-Consultant en heb je passie voor data. Zoek jij een uitdagende functie waarbij je gaat ontwikkelen op het gebied van Data Quality, Data Ontsluiting, Data Visualisatie en Data Analytics. Kom dan werken bij ons enthousiaste team van DataToppers! Wie zijn wij? Bij ons werken enthousiaste ‘data geeks’ die een passie hebben […]

Verder lezen

Onze missie

Meer mensen enthousiasmeren
met data aan de slag te gaan.

Dit is een test

detachering business analist