Afbeelding mobiel

Power-BI consultant

Sinds afgelopen september werk ik twintig uur per week als Power BI consultant bij IVECO Schouten. In het Business Improvement team werk ik samen met vier collega’s, waar ik me focus op het ontwikkelen van de basis en de vormgeving van een aantal Power BI rapportages.

Uitdaging & techniek

IVECO had bij de start van de opdracht al helder welke sturingsinformatie ze graag inzichtelijk wilde maken met behulp van dashboards. Voor mij de uitdaging om die wens te vertalen naar de techniek op het gebied van front-end werkzaamheden, met als resultaat een overzichtelijk en correcte weergave van de data. Tijdens de opdracht kwam er een wens bij de backend zo in te richten om de schaalbaarheid en de performance van de rapportages te verbeteren.

Afbeelding mobiel

Veel input

Dit heb ik gerealiseerd door het inbouwen van datamarts via SQL als tussenlaag. Verder merk ik dat ze me graag als vraagbaak inzetten voor de techniek en veel input vragen, wat ik erg leuk vind.

Afbeelding mobiel

Informeel & ambitieus

De organisatie is informeel en ambitieus, er is ruimte voor vrije invulling van het werk en ideeën worden goed ontvangen. De omgeving is ontspannen en het tempo ligt lekker hoog. Ik ben tot eind maart ingehuurd en ga vooralsnog iedere dag met plezier naar mijn opdrachtgever.

Dit is een test

detachering business analist