Afbeelding mobiel

Gestart met analytics?

  • Zijn er KPI’s opgesteld om de bedrijfsdoelen te behalen?
  • Zijn de juiste gegevensbronnen vastgesteld om deze KPI's te kunnen meten en analyseren?
  • Wordt er gebruik gemaakt van data-analysetechnieken om inzichten te genereren uit de gegevens?

 

Kortom: Heb je KPI's opgesteld en meetbaar gemaakt waardoor je juiste beslissingen kan nemen en acties uit kan zetten die de prestaties van je bedrijfsprocessen of organisatieonderdelen verbeteren?

 

training en ondersteuning

Onze consultants zijn gespecialiseerd in het begeleiden van klanten bij het analyseren van data en het vertalen van die inzichten naar de juiste beslissingen binnen een proces of organisatieonderdeel. We begrijpen dat data-analyse een belangrijke rol speelt in het nemen van belangrijke beslissingen.

Voor een goede analyse beginnen wij met het begrijpen van de behoeften van onze klant en hun specifieke bedrijfsprocessen en gerelateerde procesdoelen. Op basis hiervan identificeren we de belangrijkste prestatie-indicatoren (KPI's) die onze klanten nodig hebben om hun bedrijfsdoelen te bereiken. We stellen ook de juiste gegevensbronnen vast om deze KPI's te meten en te analyseren.

We maken gebruik van geavanceerde data-analysetechnieken, zoals machine learning, statistische modellering en Power BI-dashboards, om inzichten te genereren uit de gegevens van onze klanten. We presenteren deze inzichten in heldere, visueel aantrekkelijke dashboards die gemakkelijk te begrijpen zijn voor alle betrokkenen binnen de organisatie.

We begeleiden onze klanten bij het interpreteren van de inzichten en het vertalen van deze inzichten naar acties en beslissingen die de prestaties van hun bedrijfsprocessen of organisatieonderdeel verbeteren. We bieden ook training en ondersteuning om onze klanten te helpen bij het nemen van beslissingen op basis van de gegevens en bij het implementeren van veranderingen om de bedrijfsresultaten te verbeteren.

Afbeelding mobiel

Onze missie

Meer mensen enthousiasmeren
met data aan de slag te gaan.

Dit is een test

detachering business analist