DATA-ANALIST

Terug naar overzicht

Detachering DATA-ANALIST

Vanaf half oktober tot het einde van het jaar heb ik de gemeente Neder-Betuwe mogen ondersteunen op de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling op het thema wonen. Ik heb in Power BI een bestaande woonmonitor nagebouwd en uitgebreid. Er ging maandelijks heel veel tijd zitten in het aanleveren van de data voor de bestaande woonmonitor.

Er was ook wel een licentie voor Power BI maar daar werd nog niet actief gebruik van gemaakt. De opdracht die ik meekreeg is: kijk eens hoe dat simpeler kan en geautomatiseerd.  Naast de bestaande data heb ik data van buitenaf toegevoegd. Ik mocht samenwerken met een medewerker van het team gegevensbeheer. Die heeft me veel input gegeven met betrekking tot de beschikbare databronnen. Binnen een tot twee weken hebben we de bestaande monitor nagebouwd en daarna verder uitgebreid. Het team was erg enthousiast maar ook de wethouders en het college waren blij met de ontwikkelingen. Ik heb het werken bij de gemeente als positief ervaren.  

Ik zat in een leuk team en heb zeker de ambitie om vaker ingevlogen te worden om toegevoegde waarde te mogen creëren voor de gemeente.

Geïnspireerd?

Maak een afspraak

Dit is een test

detachering business analist