procesontwikkelaar

Terug naar overzicht

Referentie Kimberly bij Vidomes

Ik mag al een tijdje woningcorporatie Vidomes twee dagen per week ondersteunen in de rol van projectleider. De programmamanager van het programma “Go with the Flow” had behoefte aan extra ondersteuning om de continuïteit van het in kaart brengen én vastleggen van processen te waarborgen. Ik mag samen met de andere procesadviseurs processen in kaart brengen en met de business afstemmen. Inmiddels heeft Vidomes meer capaciteit voor de projectgroep geworven en blijf ik ondersteunen tot de nieuwe collega’s ingewerkt zijn.

point.svg

frisse blik

Ik voel me echt onderdeel van de club en de samenwerking verloopt vlot. Bij de aanvang van de opdracht werd specifiek gevraagd om me kritisch op te stellen en verbeterpunten aan te dragen als ik die tegenkom. Ik merk dat een frisse blik van buitenaf gewaardeerd wordt en dat maakt samen met de fijne collega’s dat ik hier echt een hele leuke tijd heb.

point.svg

Jo-Anke, namens Vidomes

 

“De afspraken worden nageleefd en we zijn tevreden over het geleverde werk. Daarnaast is de communicatie ook duidelijk en goed wat de samenwerking prettiger maakt. DataToppers nemen ook echt initiatief en er wordt met een helikopterview gekeken. We waarderen het als mensen met een frisse blik naar onze processen kijken en hun kennis en expertise meebrengen. Kortom: we waren al tevreden met de samenwerking met DataToppers maar Kimberly heeft dit weer bevestigd.”

 

Geïnspireerd?

Maak een afspraak

Dit is een test

detachering business analist